Uw online dossier

MijnGezondheid.net en de daarbij horende app Medgemak, bieden u inzicht in uw persoonlijke medicatiedossier. Op dit gezamenlijke internetportaal met de huisartspraktijken Geffen, Nuland en Vinkel krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. U kunt hier medicijnen bestellen. Maar ook labuitslagen bekijken, een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicijnen bekijken. Regel gemakkelijk online uw medicatie, waar en wanneer het u uitkomt!

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u bent ingeschreven als patiënt bij onze apotheek en als ouder bent dan 16 jaar, kunt u gebruik maken van MijnGezondheid.net.

Het gemak van MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net regelt u online uw gezondheidszaken bij uw apotheek en huisarts.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is icoon_bestellen.svg
Medicijnen bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Het kan zijn dat uw huisarts geen medicatie van specialisten wil herhalen. Staat er geen herhaalnummer op uw etiket dan kan dit het geval zijn. Neem contact op met de voorschrijvende arts om een recept aan te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is icoon_samenvatting.svg
Samenvatting van uw medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is icoon_vragenstellen.svg
Online vragen stellen

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is icoon_laboratorium.svg
Laboratoriumuitslagen bekijken

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is icoon_afspraak.svg
Afspraken maken met uw huisarts

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen. Mits u huisarts is aangesloten bij MijnGezondheid.net.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is icoon_app.svg
Ook toegang via de app MedGemak

De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Ook kunt u afspraken maken en berichten versturen.
Download MedGemak gratis in de App-store of Google Play-Store.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net

Zodra u zich hebt aangemeld op het portaal van Mijn Gezondheid.net kunt u gebruik maken van uw zorgdossier thuis.
De eerste keer dat u thuis inlogt tekent u digitaal het contract voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met de apotheek en huisartspaktijk.
Lees de algemene informatie en voorwaarden goed door voordat u uw (digitale) handtekening zet. Heeft u vragen dan leggen we het u graag uit.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Inlogbutton_MGN.gif