Kunst kijken én kopen

Zou u ook graag een mooi zelfgemaakt schilderij willen exposeren en hierbij een steentje bij willen dragen aan de Nierstichting? Of bent u juist geïnteresseerd als koper in het geëxposeerde kunstwerk? Hieronder vindt u de vastgestelde spelregels.

Aanbieden:

Stuur een foto van het aan te bieden kunstwerk, en informatie over de afmetingen naar onderstaand email adres. De aanbieder mag zelf een prijs aandragen, met een maximum van € 500,-. De insteek is om de verkoop laagdrempelig te houden en daarom gaat de voorkeur uit naar het stellen van een redelijke prijs. Samen met onze interne kunstcommissie wordt er besloten of het kunstwerk geëxposeerd mag worden en welke definitieve prijs gehanteerd wordt.  Eenmaal ter beschikking gesteld zullen de opbrengsten volledig ten gunste van de Nierstichting komen en kan er geen aanspraak op terugname zijn. De maximale expositieduur is 2 maanden, indien het kunstwerk tot die tijd niet verkocht is dient het binnen één week opgehaald te worden. Apotheek Maasdonk is niet verantwoordelijk voor verlies, beschadiging of diefstal.

Kopen:

Aan de medewerkers van Apotheek Maasdonk wordt kenbaar gemaakt dat er interesse is voor het kopen van het kunstwerk. Het kunstwerk kan direct na aankoop meegenomen worden. Het bedrag dat door de koper betaald wordt zal volledig en spoedig ten gunste gesteld worden aan de het goede doel, namelijk de Nierstichting.

De Nierstichting komt op voor de chronische nierpatiënt en investeert in wetenschappelijk onderzoek om nierziekten niet alleen te genezen maar ook om nierziekten te voorkomen. Daarnaast biedt zij steun aan patiënten.Naast het feit dat de Apotheek zorgt voor medicatieveiligheid bij geneesmiddelgebruik die de functie van de nieren kunnen beïnvloeden, zijn de medewerkers van Apotheek Maasdonk ook persoonlijk betrokken bij deze aandoening. Vandaar dat dit goede doel ons nauw aan het hart ligt.

Aanspreekpunt: Francien

Francien, medewerker van Apotheek Maasdonk zal de expositie ook vullen met haar eigen werk. Zij bezit een prachtig portfolio met olieverf doeken, waar zij in haar vrije tijd graag mee bezig is. Meer informatie is op haar eigen website te vinden.