Onze apotheek

Uw gezondheid vinden wij van belang

Apotheek Maasdonk is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de levering van farmaceutische zorg voor met name de bewoners van Geffen, Nuland en Vinkel. Daarnaast werken wij ook nauw samen met de artsen en de zorgmedewerkers van de verpleeg- en verzorghuizen voor ouderen en zorggroep voor jongeren. 

Wij streven naar een hoge kwaliteit van farmaceutische zorg, en dat doen wij in goede samenwerking met Huisartspraktijken Geffen, Nuland, Vinkel en andere zorgprofessionals uit de regio. 

Onze primaire taak is het verzorgen van veilig medicijngebruik, waarbij u bij ons terecht kunt voor advies, service en begeleiding. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan voor u klaar!


Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd vragen wij naar uw mening om de kwaliteit te blijven garanderen. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.