Afspraak maken

Wij staan elke dag laagdrempelig voor u klaar aan de balie. Maar u kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met een van de apothekers. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over de werking van uw medicijnen, als u bijwerkingen ervaart of als u hulp kunt gebruiken bij het innemen van een combinatie van medicijnen.

Mogelijkheden:
– Beeldbellen. Plan direct een afspraak door dit formulier in te vullen.
– In de spreekruimte in de apotheek.

U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak op 073 532 46 99, mailen naar info@apotheekmaasdonk.nl of een e-consult versturen via Mijngezondheid.net of de MedGemak app.

Lisa Konickx

Raymond Braakhuis

Beeldbellen

  • Persoonsgegevens

    Ik wil graag een afspraak maken om te beeldbellen.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • U kunt meerdere momenten aanvinken.
  • Afronding en bevestiging

    Aan de hand van uw voorkeuren wordt een afspraak van 15 minuten gepland. U krijgt per e-mail een bevestiging met daarin de link naar het beeldbel portaal. Indien u aan heeft gegeven op uw mobiele telefoon te willen beeldbellen, zult u een sms ontvangen met de link naar het beeldbel portaal. Zorg ervoor dat u een webcam en werkend geluid heeft. Apotheek Maasdonk gebruikt een beeldbel portaal wat veilig en gemakkelijk in gebruik is. AVG proof, ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd. Het voldoet daarmee onder andere aan de privacy wetgeving.
  • Door het aanmeldformulier in te vullen gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens en de algemene leveringsvoorwaarden.
  • Hidden